Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

JORI presenteert Daydreamer Limited Edition

De Daydreamer relax, die JORI in 2019 in samenwerking met designer Joachim Nees lanceerde, is volgens het designmerk uitgegroeid tot een groot succes en heeft ook de jongere generatie overtuigd van zijn extreem ontspanningseffect. In Milaan is hij het boegbeeld van de ecologische voetstap van JORI in de gedaante van een Limited Edition collectie: vijf gekleurde en duurzame uitvoeringen.

De Daydreamer Limited Edition valt op door zijn aparte en softe uitstraling dankzij de combinatie van de gerecycleerde, zachte en wasvriendelijke stof 'Mumble' en het soepele, generfde nubuckleder van de rugbekleding. De zacht golvende en complexe structuur van 'Mumble' is gemaakt van gerecycleerd materiaal en bestaat in gedempte, ingetogen tinten, maar ook in meer gedurfde en geaccentueerde tonen, die refereren aan een coole jaren 70 vibe. Het volle nerf nubuckleder van de rugbekleding kenmerkt zich door zijn levendige kleurschakeringen en een zekere 3D-optiek, waarbij alle natuurlijke elementen optimaal te zien zijn. Een fluweelachtige lederkwaliteit, die de zachtheid heeft van kasjmier of zijde.



Earth
De gelimiteerde editie 'Earth' wordt opgevat als een cocon van gerecycleerde en wasbare stof, omhuld door hoogwaardig nubuck leder in een warme terracotta tint. De voet is afgewerkt in een roodbronzen lakuitvoering. Met zijn aardkleuren brengt hij een gevoel van warmte en behaaglijk comfort.

Forest
Met zijn groenbruine uitstraling brengt deze variant de natuur in je huiskamer. De donkergroene gerycleerde stof is makkelijk wasbaar en vormt een mooi contrast met de rugbekleding in kastanjebruin nubuck leder. Gecombineerd met een gelakte groenbronzen voet straalt hij dezelfde rustgevende sereniteit uit als de omringende natuur.

Arctic
De heldere nuance van de gerecycleerde, wasbare stof, het roomkleurige nubuck leder van de rugbekleding en de gelakte voet in lichtbrons, geven dit 'Arctic' model een bijzonder elegante uitstraling. Dankzij zijn tijdloze look vindt deze relax moeiteloos een plekje in elk interieur.

Ocean
De Daydreamer 'Ocean' neemt je mee op een reis doorheen de oceanen. Zijn universum? Een rustgevende blauwe stof in een gerycleerde en wasbare uitvoering, die geassocieerd wordt met prachtig anthracietkleurig nubuck leder. Afgewerkt met een voet in grijsblauwe lak, straalt hij de oneindige rust van de oceaan uit.

Blossom
Met zijn zachtroze uitstraling zorgt 'Blossom' voor een onmiddellijk ontspannend effect. De gerycleerde en wasbare stof in een lichtrozige tint vormt een prachtig duo met de nubuck rugbekleding in zacht macchiato. De 'Blossom' variant met roze gelakte voet ontleent zijn naam aan de trendkleur van 2024 'fuzzy peach'.

Net zoals de volledige JORI-collectie, is de Daydreamer Limited Edition collectie met vakmanschap vervaardigd in de JORI productieateliers in Belgiƫ en is hij beschikbaar in 5 verschillende uitvoeringen.

Meer informatie:
JORI
Hoogweg 52
B-8940 WERVIK
+32-(0)56.31.35.01
jori@jori.com
www.jori.com

Publicatiedatum: