Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Peerke Meubelen stopt na ruim 40 jaar: “Het was een groot avontuur”

Peerke Meubelen uit Tilburg stopt. Na 41 jaar stopt het ondernemersavontuur van Peerke en zijn vrouw Liesbeth. "Wij zijn trots", vertelt Peerke, met een lach en een traan, aan Tilburg.com. "We hebben in die 41 jaar ontzettend veel meegemaakt: leuke dingen, grappige dingen en vervelende dingen. Het was een groot avontuur."Een combinatie van factoren, zoals de verkoop van het magazijn en de nieuwe milieuzones in Tilburg, heeft het besluit tot stoppen beïnvloed. Dankbaar voor de gezondheid en de vele herinneringen aan het avontuur, kondigt Peerke een opheffingsuitverkoop aan met steeds grotere kortingen naarmate de sluitingsdatum nadert. Het bedrijf heeft 2600m² aan onder andere tweedehands meubels, bankstellen, kasten, gebruikte eethoeken, stoelen, tafels, woonaccessoires.

Peerke, die altijd actief was in de ondernemersgemeenschap, blijft betrokken bij de buurt en benadrukt zijn liefde voor de straat. Terwijl de winkel sluit, kijkt Peerke uit naar het genieten van zijn pensioen met reizen en tijd doorbrengen op zijn boot. Hoewel een nieuw ondernemersavontuur momenteel niet op de planning staat, sluit hij niet uit dat hij in de toekomst weer iets nieuws zal beginnen.

Bron: Tilburg.com

Publicatiedatum: