Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van kringloopwinkel naar woonwinkel

De nieuwe kringloopwinkel aan de Biesboschhaven-Zuid in Werkendam trekt al vroeg op zaterdagochtend een menigte aan, op zoek naar koopjes en tweedehands items. Met een speciale inrichting van de meubelhoek, waar banken zijn voorzien van kussentjes en vazen de tafels sieren, lijkt de winkel bijna te zijn omgetoverd tot een echte woonwinkel. De vrijwilligers, waaronder Willy Bijl, één van de zeventig, stralen van trots wanneer ze de bezoekers verwelkomen bij Kringloopwinkel Werkendam.

Naast de meubelhoek zijn de serviezen uitgestald, waaronder het bekende boerenbontservies, terwijl aan de andere kant van de ruimte koffie wordt geschonken en de zelfgebakken cake gretig aftrek vindt bij de koffiedrinkers. Op de verdieping bevindt zich de kledingafdeling, waar vrijwilliger Bas de Haan vol passie vertelt over zijn betrokkenheid bij de inrichting van de kale loods.



Bron: Het Kontakt

Publicatiedatum: