Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CIFF Guangzhou 2024: een recordbrekende editie

De laatste editie van CIFF Guangzhou is zojuist afgesloten en heeft een recordaantal exposanten en bezoekers genoteerd. "Dit succes beloonde de strategie van CIFF, een steeds evoluerend expositie-evenement met een sleutelrol in de ontwikkeling van de wereldwijde meubelindustrie, waarbij design en innovatie worden bevorderd, de consumptie wordt gestimuleerd en de internationale meubelhandel wordt ondersteund", aldus de organisatie.

Een totale oppervlakte van 850.000 vierkante meter; 4.700 exposanten, 11,8% meer dan het all-time pre-pandemische hoogtepunt in 2019; 363.449 vakbezoekers, 22,06% meer dan in 2019, inclusief 51.205 internationale bezoekers uit 178 landen, een toename van maar liefst +43,11% vergeleken met 2019.

Recordbrekende cijfers werden afgelopen maart genoteerd in het Canton Fair Complex in Guangzhou, waarmee de positie van CIFF als 's werelds grootste meubelbeurs en het belangrijkste en meest uitgebreide zakelijke en productonderzoek platform in Azië verder werd verstevigd.

De 53e CIFF Guangzhou 2024 toonde vier grote verbeteringen op het gebied van schaal, productassortiment, aanbodkwaliteit en zakelijke kansen, en bood een unieke kans om de laatste trends op het gebied van design te leren kennen, de nieuwe aspecten van in China gemaakte meubels en hun zakelijke potentieel te ontdekken, en solide, winstgevende zakelijke relaties te creëren tussen professionals van over de hele wereld en steeds gekwalificeerdere exposanten.

55e CIFF Guangzhou 2025
fase 1 - 18-21 maart 2025
woningmeubilair, homedecor & hometextiel, buiten- & vrijetijdsmeubilair
fase 2 - 28-31 maart 2025
kantoormeubilair, commercieel meubilair, hotelmeubilair en meubelmachines & grondstoffen

Meer informatie:
CIFF
www.ciff-gz.com

Publicatiedatum: