Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voorbereidingen imm cologne 2025 in volle gang

De voorbereidingen voor de volgende editie van imm cologne, dat gepland staat van 12 tot 16 januari 2025, zijn al in volle gang. Door de beproefde formats verder te verfijnen, streven de organisatoren ernaar een nog overtuigender en effectiever beurservaring te bieden die zowel exposanten als vakbezoekers zal inspireren en samenwerking zal bevorderen.

Met het nieuwe centrale thema "Connecting Communities" en het bijbehorende beursconcept "The Circles", richtte imm cologne van dit jaar zich op het bevorderen van netwerken en dialoog binnen de meubelindustrie. Het evenement voor interieurdesign trok ongeveer 750 binnen- en buitenlandse exposanten naar Keulen en gaf 42.000 vakbezoekers uit 129 landen de kans om waardevolle contacten te leggen, zakelijke relaties te verdiepen en inspiratie op te doen uit een breed scala aan creatieve idee├źn voor interieurdesign. Met deze herziene aanpak toonde de beurs een echt bewustzijn van de huidige behoeften in de industrie en markeerde een succesvolle mijlpaal in de voortdurende ontwikkeling van imm cologne.

In het licht van een voortdurend veranderende marktsituatie waarin de interieurbranche op zoek is naar innovatieve inspiratiebronnen, positioneerde imm cologne zich opnieuw aan het begin van het jaar als het ideale platform om aan deze eisen te voldoen. 'De positieve feedback vanuit de markt bewijst duidelijk dat imm cologne nog steeds een belangrijke impulsbron is voor de sector. Vooral in de huidige uitdagende marktomstandigheden, helpt het de industrie om zowel aan de detailhandelszijde als in de media nieuwe interesse te wekken,' benadrukt Bernd Sanden, directeur van imm cologne. 'Met dit in gedachten zetten we onze plannen met nog meer energie en anticipatie voort om ons succes voort te zetten en samen de toekomst van de meubelindustrie vorm te geven.'

Nieuwe concepten en hoogtepunten voor de editie van 2025
Een doorslaggevende factor in de positieve feedback op het evenement van 2024 was het beursconcept "The Circles", dat de onderliggende boodschap van het centrale thema tot leven bracht met onderling verbonden inhoud en evenementengebieden. De diverse Circles kenmerkten zich door inspirerende designinstallaties, gastvrije hospitality zones en studio's die toekomstgerichte presentaties hosten. Ze transformeerden imm cologne in een interactief platform waar beursdeelnemers elkaar konden ontmoeten, netwerken en belangrijke onderwerpen uit de industrie konden bespreken. Gezien de positieve respons zijn er plannen om de dialoog binnen de branche volgend jaar te intensiveren.

In 2025 beloven nieuwe halconcepten in de segmenten Pure, Home en Sleep verrassende beurservaringen te leveren voor alle deelnemers. Exposanten zullen ook profiteren van speciale deelnameformats die op maat gemaakte oplossingen bieden.

Naast het overkoepelende beursconcept wordt ook de imm cologne Summit verder ontwikkeld. Georganiseerd in samenwerking met de Vereniging van de Duitse Meubelindustrie (VDM) en de Federale Vereniging van de Duitse Federatie van Meubel- & Keukenretailers (BVDM), belichtte het congres het diverse potentieel van de interieurdesignindustrie op imm cologne van dit jaar.

Met een verfrissend toekomstgericht perspectief en het vastberaden doel om de grenzen van het mogelijke te verleggen, zijn de voorbereidingen voor imm cologne 2025 al goed onderweg. De vroegeboekingsfase voor exposanten loopt tot 30 april 2024.

Meer informatie:
imm cologne
www.imm-cologne.com

Publicatiedatum: