Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoe het Cutr-platform de beursstand van Kubhus in Nürnberg redde

Stel je voor: producten die zorgvuldig in Chili zijn gemaakt, bedoeld om deelnemers aan een prestigieuze beurs in Duitsland te verbazen, vastgelopen bij de douane. Voor Kubhus werd dit nachtmerriescenario werkelijkheid, wat een bedreiging vormde voor hun aspiraties en harde werk. Hun product moest aankomen op de beurs in Duitsland om hun werk te laten zien. Zonder dat zou het een probleem worden. De tijd drong ook, want ze hadden maar een week om een nieuwe vervanger te vinden.

Ze moesten al snel op zoek naar een oplossing. Dankzij vindingrijkheid en een tijdige aanbeveling, kon Rodrigo Pacheco van Kubhus Cutr vinden en er een cruciaal ondersteuningssysteem van maken. Met de hulp van Cutr's teamlid Quinten bloeide Cutr's samenwerking met Kubhus op. Hij ging snel aan de slag en vond een productiepartner die goed bij de klus paste, gebaseerd op beschikbare machines, snelheid en afwerking. Het project bestond uit 268 onderdelen die meteen vrijgegeven moesten worden om op tijd op de beurs te arriveren.

Er was een klein foutje, maar dat werd meteen gecorrigeerd. De samenwerking werd verder versterkt door de niet aflatende inzet van De Houtschuur voor kwaliteit en innovatie, wat resulteerde in een succesvolle showcase op de beurs.


Team Kubhus maakte zich klaar voor de Toy Fair '24 in Nürnberg, Duitsland.

Hoe het allemaal begon
Kubhus begon aan een missie om een revolutie teweeg te brengen in houten speelhuisjes. Opgericht door Eduardo Pacheco, een ijverige ingenieur met een passie voor innovatie, kwam Kubhus voort uit een eenvoudige wens om een dynamische en verplaatsbare speelruimte te creëren voor zijn energieke 2-jarige dochter. Eduardo ging meteen aan de slag en vervulde haar wensen door een dynamische en draagbare speelruimte voor zijn dochter te ontwikkelen die op verschillende manieren eenvoudig te bouwen was.

Jarenlang maakte hij kleine aanpassingen terwijl zijn dochter ermee bleef spelen. Kubhus is nu helemaal klaar voor de Europese markt. Eduardo werkte aan het project samen met zijn broer Rodrigo, die in Duitsland gevestigd was, en Eduardo in Chili. De connectie van de broers met hun Duitse erfgoed heeft ertoe geleid dat ze Duitsland als een van hun doelen hebben gekozen. Kubhus werd al snel een symbool van creativiteit en vindingrijkheid en weerspiegelt Eduardo's sterke betrokkenheid bij het combineren van familiale inspiratie en ondernemersgeest.


Bram bezig met het schuren van de houten speelhuisjes.

De Oplossing
Toen Kubhus onlangs in de problemen kwam mobiliseerde Cutr, met Quinten aan het roer, snel om een lokale productiepartner te vinden. De Houtschuur bleek de perfecte match en integreerde naadloos in Kubhus' supply chain met hun expertise en toewijding. Ze waren beschikbaar en het productieproces ging meteen van start. De samenwerking bleek succesvol en Kubhus verbaasde zich over de snelheid en professionaliteit tijdens het hele proces. Een tweede last minute partij extra speelhuisjes werd geproduceerd en binnen 5 dagen vanuit Nederland naar Duitsland getransporteerd met de mogelijkheid om op de beurs te arriveren en hun product op de stand te presenteren.

Tussen de eerste e-mail en het eindproduct zaten slechts een paar dagen, een bewijs van de kracht van teamwork en geavanceerde technologie. Bezoekers van hun stand waren verbaasd over de snelheid en efficiëntie van hun productieproces, wat Kubhus' reputatie als pionier in de industrie nog sterker maakte.De Toekomst
Eduardo beschrijft hoe de algemene indruk erg positief was. De broers waren blij dat Quinten en het team hun behoeften herkenden en het voor hen mogelijk maakten om in korte tijd met vier speelhuissets naar de beurs te gaan. Hun tevredenheid groeide toen ze door de professionele website navigeerden, waar de gebruiksvriendelijke interface hun verwachtingen overtrof.

Met een beter beheersbaar tijdsbestek staan ze te popelen om de eindeloze mogelijkheden van hun samenwerking met Cutr te verkennen, in het vertrouwen dat het uitstekende resultaten zal opleveren. Ze waardeerden ook de snelle reactie van het team op noodsituaties.

Productiepartner
Kubhus werkte samen met De Houtschuur, die gevestigd is in Rhenen. Oprichter Bram houdt ervan om met zijn klanten samen te werken en oplossingen te bedenken. Voor zakelijke klanten richt De Houtschuur zich vooral op bedrijfsinrichting en interieurbouw, maar ze nemen ook woonklanten aan.


Het houten speelhuis Kubhus op de beurs, met een eigen stand.

Meer informatie:
Cutr
Singel 542
1017 AZ Amsterdam
+31 (0)20 261 9355
[email protected]
www.cutr.com

Kubhus
+569-62041460
[email protected]
www.kubhus.com

Publicatiedatum: