Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veel kleur in nieuwe collectie Plug Meubelen

Peter Plug is de laatste tijd actief geweest, zonder ook maar een moment stil te zitten. Hij en zijn team zijn regelmatig op pad geweest om de nieuwste trends in de meubelindustrie te ontdekken. "We krijgen deze periode weer heel veel binnen: frisse (lente)kleuren, 'hotelchique' interieur. Echt de moeite waard om inspiratie op te doen in onze grote showroom", vertelt hij tegen het platform Alles over Katwijk. In de showroom van 4000 m² kunnen bezoekers wooninspiratie opdoen. Van modern tot klassiek.

Plug Meubelen te Katwijk is een Katwijks familiebedrijf. Al zo'n 90 jaar vinden mensen bij hen een breed assortiment meubelen in wonen en slapen. Niet alleen meubelen, maar ook complete woninginrichting behoort tot de mogelijkheden. Met een eigen montage- en transportdienst zorgen ze voor een installatie en aflevering.Bron: Alles over Katwijk

Meer informatie:
Plug Meubelen
Ambachtsweg 3
2222 AH Katwijk
+31 (0)71 4028046
[email protected]
www.plug-meubelen.nl

Publicatiedatum: