Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van klant, verkoopmedewerker tot nieuwe eigenaar van Wentholt Wonen

Miranda Palm heeft in slechts drie jaar tijd een opmerkelijke carrière gemaakt van klant en verkoopmedewerker tot eigenaar van Wentholt Wonen in Zevenaar. Haar passie voor het interieurvak en haar talent voor klantcontact hebben haar naar deze positie geleid. Onder haar leiding biedt de winkel een breed scala aan vloer- en raambekleding, evenals stijlvolle vloerkleden, allemaal van gerenommeerde merken. "Het contact met klanten en leveranciers, ik vind het geweldig", zegt Miranda tegen de redactie van Duiven Post.



De recente overname van het familiebedrijf heeft geleid tot een feestelijke sfeer in de winkel. Miranda, afkomstig uit Pannerden, keerde drie jaar geleden terug naar haar roots in Zevenaar, waar ze werd aangenomen door Bas Wentholt. Ondanks haar gebrek aan ervaring in de woninginrichting, heeft Miranda snel het vak geleerd met begeleiding van Bas, Katja Loef en stoffeerder Patrick Gieling. Bas blijft actief betrokken bij het bedrijf, zij het met een stapje terug, en heeft volledig vertrouwen in Miranda als de nieuwe eigenaar.

Bron: Duiven Post

Meer informatie:
Wentholt Wonen
Hengelder 28
Zevenaar
0316-524736
www.wentholtwonen.nl

Publicatiedatum: