Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

51 ondernemersinzichten van Marie-Gon

Marie-Gon viert dit jaar haar jubileum: 25 jaar als ontwerper in de interieurbranche. Ze heeft in al die tijd opdrachten gedaan in de hele breedte van de branche. Meer dan 1000 huizen bij particulieren, maar ook hotels, restaurants, showrooms, vakantiebungalows, en nog steeds is ze de art-director van de vt wonen&design beurs.Sinds 2020 richt ze zich als de businesscoach voor interieurontwerpers op collega's die met haar support een flinke stap verder komen in hun bedrijf. Alle inzichten en eye-openers, maar ook haar valkuilen en missers heeft ze gebundeld in haar (digitale) jubileumboek. Niet alleen haar ondernemers-inzichten staan er in, maar ook die van 25 andere ondernemers die graag hun lessen wilden delen. Zoals Caroline van Velze, Meindert Bos, Reinier Hessing, etc. "Zo is het een superboek geworden, waarmee je als interieurprofessional je kijk op het vak weer kunt aanscherpen", aldus Marie-Gon.

Dit digitale jubileumboek is vanaf vandaag (11 april) te bestellen voor 17,50 euro via deze link. Vraag hier een gratis sneakpeek aan.

Meer informatie:
Marie-Gon
+31 624080221
[email protected]
www.marie-gon.com

Publicatiedatum: