Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe formulemanager voor Decorette

Per 1 mei a.s. heeft EK Living, franchisegever van Decorette, een nieuwe formulemanager. Frank van der Linden zal deze functie vanaf deze datum op zich nemen.

Frank heeft ruim 20 jaar ervaring in de woonbranche (retail). Hij is ooit gestart bij Scaldia Papier, waarna hij diverse commerciële en management functies heeft vervuld bij bedrijven als Nedac Sorbo Groep, Euretco Wonen, Detail Management Groep – Woonprofessionals met formules als Deco Home, Verf&Wand en Home Made By, Meubitrend en de afgelopen zes jaar als directeur bij Ambiance BV."Ik zie uit naar de samenwerking met de Decorette ondernemers en het Decorette team! Er staat een aansprekende formule in de markt met een goede naamsbekendheid. De formule ingrediënten met de betrokkenheid van de ondernemers en het EK Retail team staan garant voor een gezonde toekomst. Voelt goed om mijn kennis en ervaring met hen te gaan delen en Decorette hiermee te laten groeien", aldus Frank.

Meer informatie:
EK Living
www.ek-retail.com

Publicatiedatum: