Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw high-end interieurmerk betreedt de markt

Een nieuw high-end interieurmerk betreedt de markt: Ginza Lines. Dit exclusieve merk combineert de serene Japanse cultuur met hedendaags westers design, met als resultaat luxe meubels die ruimtes transformeren tot plekken van verbinding en welzijn.

De naam "Ginza" is afkomstig van de gelijknamige wijk in Tokyo, bekend om haar prestigieuze shopping district. In vroegere tijden stond deze wijk bekend als het zilveren gilde van het Shogunaat, waar munten werden gesmeed toen Tokyo nog Edo heette.

De eerste productlijn van Ginza omvat een selectie van massief eikenhouten roomdividers, waarvan de productie recentelijk van start is gegaan. Deze elegante stukken bieden niet alleen functionaliteit, maar voegen ook een vleugje esthetiek toe aan elke ruimte.

Marlene Giezen heeft Ginza Lines opgericht met een duidelijke missie: rust brengen in de hectiek van het moderne leven. Door middel van minimalistische designs met repeterende patronen weet Ginza Lines een gevoel van kalmte en ontspanning te creƫren, waar mensen zich compleet kunnen voelen.

Ginza Lines werkt via een exclusief netwerk van resellers en heeft internationale ambities. Het merk streeft ook naar duurzaamheid in al zijn aspecten, waardoor het niet alleen luxe, maar ook verantwoordelijkheid biedt aan zijn klanten.

Meer informatie:
Ginza Lines
www.ginzalines.nl

Publicatiedatum: