Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Meubellabel Red Edition onderdeel van Aqua in Milaan

Audrey Chiozzi Millelire: "Een creuset van ideeën en nieuwigheden"

Het Franse meubellabel Red Edition, dat ook op de Nederlandse markt stappen probeert te zetten, staat aan de vooravond van een speciale presentatie. Tijdens Milan Design Week organiseert Archiproducts in het hart van het Tortona Design District het interieurontwerpproject Aqua. In de showroom Via Tortona 31 heeft Studiopepe diverse producten van tientallen verschillende bedrijven geselecteerd, die gezamenlijk getoond zullen worden.


Audrey Chiozzi Millelire, Head of Sales bij Red Edition.

Creuset van ideeën en nieuwigheden
De toonzaal heeft twee etages en meerdere kamers. Elk met zijn eigen design, kleur en producten, "het is een creuset van ideeën en nieuwigheden", vertelt de uit Maastricht afkomstige Audrey Chiozzi Millelire, Head of Sales bij Red Edition. De meubelspecialist heeft een expositie van ongeveer 25 vierkante meter met zo'n tien producten. "Ik kijk ernaar uit en heb veel zin in om mee te doen aan deze internationale Fuori Salone." Naast de velen internationale bezoekers verwacht Audrey ook meerdere Nederlandse contacten te verwelkomen.

Het idee achter Aqua is om een nieuw project te creëren als eerbetoon aan de essentiële rol die water speelt in ons bestaan. De interactie van licht en schaduw op wateroppervlakken symboliseert de dynamische aard van dit essentiële element. De materialen en meubels in de showroom zijn gekleurd in een verscheidenheid aan tinten, van koel wit, zachter aqua-groen en lichtblauw tot intens ultramarijn, helder blauw en de donkerdere tinten van de diepe zee.Bijdrage Red Edition
Ook een tiental meubelen van Red Edition zal aanwezig zijn in Milaan. 17 jaar geleden werd het bedrijf opgericht door Cyril Laborbe. De collecties van Red Edition worden in de Parijse showroom ontworpen door een team van designers en geproduceerd in ateliers in Italië en Vietnam. Hier heeft het meubelbedrijf eigen werknemers in dienst. Red Edition verkoopt, naast de showroom, via verschillende high end-meubelzaken. Verder is het bedrijf actief op de contractmarkt en werken ze met Franse en internationale architecten, designer en hoteliers voor projecten over de hele wereld.

In de Italiaanse zakenstad kunnen bezoekers van Aqua onder andere de Stanley-sofa van Red Edition verwachten die getwist is met de blauwe Alcantara stof. "Ook de nieuwe Stellar ottoman is te zien in deze kleur stof. Verder wordt de nieuwe dressoir Maestra tentoongesteld in wit lak met inox (roestvast staal) en de Be-Good tafel in de lakkleur Jade", verklapt Audrey alvast.Benieuwd naar de overige modellen die gepresenteerd zullen worden? Maak dan een afspraak via deze link. De kick-off van Aqua staat gepland op maandag 15 april.

Meer informatie:
Red Edition
www.rededition.com

Audrey Chiozzi Millelire (Head of Sales)
[email protected]

Archiproducts Milano
Via Tortona 31
20144 Milano MI (Italië)
www.milano.archiproducts.com