Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwste aanwinsten voor INTR.

Voor de rubriek INTR.view op de werkvloer wil INTR. in april de twee nieuwste aanwinsten voorstellen. Danny van Dillen is de nieuwe commercial manager van INTR. en Chris Bos is de nieuwe accountmanager in het zuiden van Nederland. In de onderstaande blog, geschreven door Rozemarijn Zuurveld, leer je de twee mannen beter kennen.

Danny van Dillen (39) is sinds 21 februari 2024 in dienst als commercieel manager. Hobby's van hem zijn: mountainbiken, racefietsen, motorrijden, voetbal kijken, klussen en tuinieren in en rond het huis. Hij woont samen met zijn vriendin en is vader van twee jonge kinderen.

Chris Bos (57) is sinds 1 maart 2024 in dienst als accountmanager regio zuid. Zijn hobby's komen voor een deel overeen met die van zijn collega: mountainbiken, racefietsen, motorrijden en de sportschool bezoeken. Ook hij is samenwonend met zijn vriendin en haar zoon van 13 en is vader van twee dochters uit een eerder huwelijk.


Danny van Dillen en Chris Bos.

Hoe hebben jullie de eerste weken ervaren?
Danny: "Mijn eerste weken vliegen werkelijk voorbij. Wat mij direct opvalt, is het warme ontvangst van iedereen. Het no-nonsense, toegankelijke karakter van collega's maakt dat ik me meteen thuis voel. De betrokkenheid van collega's en de positief kritische houding geven mij sterk het gevoel dat men streeft naar verbetering, iets wat iedere gezonde organisatie nodig heeft. Mijn rol draait om het bouwen van bruggen tussen de verschillende afdelingen. Dit aspect van mijn functie spreekt mij enorm aan."

Chris: "De eerste weken bij INTR. heb ik als zeer positief ervaren. De vloerenwereld is voor mij bekend terrein. Ik ben zelfs al een aantal oud-klanten tegengekomen. Wat mij echt opvalt binnen de organisatie is het positieve en opgewekte karakter van mijn collega's. De ondersteuning die ik heb ontvangen is fantastisch, het opleidingstraject is goed georganiseerd en de ontvangst is geweldig."

Wat spreekt je aan in INTR. als werkgever?
Chris: "Al jaren ben ik actief in de vloerenbranche en heb ik INTR. vaak als concullega meegemaakt. Op beurzen bijvoorbeeld ben ik INTR. vaak tegengekomen. Jullie mooie collecties vielen me altijd al op. Ik had altijd een heel positief beeld van het merk INTR. zonder dat ik de achterliggende organisatie volledig kende."

Danny: "In tegenstelling tot Chris ben ik compleet nieuw in de branche. Wat mij aantrekt in INTR. is vooral de fase waar het bedrijf zich nu, na 5 jaar en diverse fusies, in bevindt. Ik zie dit als een periode vol kansen en ontwikkelingen voor de toekomst om zaken nog beter aan te pakken, wat ik enorm interessant vind."

Wat zijn jullie doelen voor de komende maanden?
Danny: "Mijn hoofddoel is om iedereen binnen het bedrijf te leren kennen. Wat ik nu interessant vind, is te begrijpen wat de mensen doen en waarom. Het is mijn streven dat collega's hun werkprocessen met mij delen, zodat ik inzicht krijg in onze sterke punten en de aspecten die verbetering behoeven. De komende tijd ga ik hier veel tijd en aandacht aan besteden, inclusief het meereizen met collega's om een kijkje in de keuken te nemen. Dit alles met het doel om de strategie├źn van INTR. verder te verfijnen en te kijken waar we nog kunnen verbeteren."

Chris: "Mijn voornaamste doel is om eerst al mijn klanten en collega's grondig te leren kennen. Daar ben ik de komende tijd wel zoet mee!"

Lees hier de complete blog.

Meer informatie:
INTR.
www.intr.nl

Publicatiedatum: