Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op drie verdiepingen worden diverse merken gepresenteerd

Nieuwe showroom Design Tales, QLIV en Perletta officieel geopend

Afgelopen donderdag, 4 april 2024, was de officiële opening van de nieuwe showroom van Design Tales in Hilversum! In dit pand worden, verdeeld over de drie verdiepingen, de collecties van diverse interieurmerken gepresenteerd. Op de begane grond vind je de collecties van de Scandinavische designmerken Audo, Fredericia, Massimo, ANOUR en Ondarreta. De eerste verdieping is ingericht met Dutch Designmerken Perletta, QLIV en Tonone. Op de tweede verdieping vind je de buitenmeubelen van het merk EMU. Daarnaast zijn er keukens uit het luxe segment van RAW concepts te bekijken en vind je in het gehele pand de muurafwerkingen van St. Leo. Een mooi collectief waar zowel interieurprofessionals als consumenten een groot en divers aanbod kunnen voelen en bekijken.


Pascal en Joost van Design Tales Agencies.

"Wij zijn vorig jaar met Pascal en Joost van Design Tales Agencies in contact gekomen. Zij zochten een vloerkledenmerk om het aanbod in hun te openen showroom compleet te maken. Wij hebben veel gemeenschappelijke dealers en willen ook meer zichtbaarheid voor ons merk creëren bij consumenten en op de projectmarkt. Op deze manier hopen we dat te kunnen bereiken. We gaan er samen zeker een succes van maken!"


Presentatie van Perletta.

De officiële opening was druk bezocht. Er hing een ongedwongen, ontspannen en gezellige sfeer. Onder het genot van een hapje en drankje kon iedereen de diverse collecties bekijken en bijpraten. Voor de mensen die onverhoopt niet naar de opening konden komen en alsnog langs willen komen staat de deur altijd open! Je kunt hiervoor een afspraak inplannen voor Perletta via [email protected] of voor de andere merken van [email protected]


Lars de Bont van Perletta gezellig in gesprek tijdens de opening.

Meer informatie:
Showroom Design Tales

Franciscusweg 10A-1
1216 SK Hilversum
[email protected]
www.perletta.com