Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

35.000 bezoekers op zonnige Open Huizen Dag

De NVM Open Huizen Dag van vandaag 6 april 2024 trok ongeveer 35.000 bezoekers. Die bekeken vandaag geheel vrijblijvend en zonder afspraak de ruim 5.600 deelnemende woningen. Eén woning in Flevoland kreeg zelfs 97 bezoekers. Het woningaanbod varieerde in vraagprijs van €125.000 tot €3.695.000. De laatste NVM Open Huizen Dag van 30 september 2023 telde 9.000 deelnemers. Het lagere aantal deelnemende huizen hangt samen met een beperkt aanbod op de krappe woningmarkt.Krap
Chris van Zantwijk, bestuurslid van de NVM vakgroep Wonen en verantwoordelijk voor de NVM Open Huizen Dag: "Vandaag organiseerden we -sinds 2008- alweer de 30ste NVM Open Huizen Dag. Met prachtig weer maar minder aanbod. De markt is echt krap terwijl de woningvraag groot is. We gaan dat verder evalueren en kijken hoe we de volgende Open Huizen Dag van 5 oktober 2024 gaan invullen."

De volgende NVM Open Huizen Dag staat gepland op zaterdag 5 oktober 2024.

Meer informatie:
NVM
www.nvm.nl

Publicatiedatum: