Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Doe-het-zelf Hidding bestaat 65 jaar

Hidding Doe-Het-Zelf in Vlagtwedde vierde afgelopen zaterdag (6 april) zijn 65-jarig bestaan. Het echtpaar Duister, dat de winkel runt, werd overladen met felicitaties, bloemen en cadeaus van vele bezoekers.De winkel opende zijn deuren op 1 april 1959, een dag na het huwelijk van het echtpaar Hidding-Kleinenberg. Oorspronkelijk begonnen als verfwinkel door de heer Hidding, een meester-huisschilder, groeide de zaak uit tot een fulltime bezigheid voor hem en zijn vrouw.

Na 31 jaar nam dochter Geesje, samen met haar man Kars Duister, de winkel over. Het assortiment werd uitgebreid van verf en behang naar raamdecoratie, klusbenodigdheden, tuinartikelen en op maat gezaagd hout. Het echtpaar heeft elk hun eigen taken; Geesje zorgt voor de boekhouding en de winkelaankleding, terwijl Kars advies geeft aan klanten. Beiden behaalden de benodigde vakdiploma's om de winkel succesvol te runnen.Meer informatie:
Hidding Doe-Het-Zelf
Schoolstraat 9
9541 CE Vlagtwedde
0599 312266
[email protected]
www.hidding-dhz.nl

Publicatiedatum: