Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verhuizing HV Keukens brengt droom Denise Vermeer in vervulling

HV Keukens verhuist vanaf 1 mei naar een nieuw pand, een droom die uitkomt voor Denise Vermeer en een terugkeer naar de oorsprong voor haar vader Henk, die de zaak meer dan twintig jaar geleden begon. Denise en haar vader runnen het bedrijf samen. Het nieuwe pand biedt meer ruimte en een betere indeling voor de showroom en kantoren, waardoor klanten beter bediend kunnen worden.

"Ik kwam wel eens voorbij het vrijgekomen pand en droomde dan bij wijze van spreken al over het feit dat ik daar een showroom zou hebben. Hoewel mijn vader zich afvroeg waar ik aan wilde beginnen, snapte hij het wel. Hij is zelf ooit ook met zijn pand verhuisd; die ambitie zit nou eenmaal in het bloed. Ik kon er ook een goede motivatie voor geven", vertelt Denise aan RODI.nl. De zaak zal eind mei officieel openen met een speciale actie, maar zal vanaf 1 mei al operationeel zijn om bestaande klanten te bedienen.


Evy, Denise en Henk.

Met veel liefde voor hout en houtbewerken deed Henk Vermeer een opleiding voor timmerman, meubelmaker en machinale houtbewerking. Jaren later maakte hij de overstap naar de keukenbranche. In 2007 begon hij een eenmanszaak en inmiddels heeft hij, onder de naam HV Keukens, voor veel klanten mooi werk afgeleverd. Dochter Denise is hier in 2016 ter ondersteuning bijgekomen.

Al snel bleek dat ondernemen ook in haar genen zat. Zij ontwerpt keukens en doet sinds 2018 de verkoop en tevens mede-eigenaar. Intussen stuurt ze het bedrijf aan en is ze door Henk klaar gestoomd voor de toekomst van HVkeukens. Door de groei van het bedrijf kwam nicht Evy in 2020 het team versterken. Zij is creatief en heeft een passie voor interieur. In ons familiebedrijf neemt ze de marketing op zich, ontwerpt ze keukens en maakt ze 3D visualisaties.

Bron: RODI.nl

Meer informatie:
HV Keukens
0174 – 403 640
[email protected]
www.hvkeukens.nl

Publicatiedatum: