Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Besouw en Prints van Oranje bundelen krachten op Masterly

Van 16 t/m 21 april 2024 vindt de 8e editie van Masterly – The Dutch in Milano plaats, officieel onderdeel van de internationale designbeurs Salone del Mobile. Dit Nederlandse designpaviljoen fungeert als decor voor de collecties van meer dan honderd Nederlandse ontwerpers en bedrijven. Ook Van Besouw maakt deel uit van de zorgvuldig geselecteerde groep deelnemers. Als lid van dezelfde merkenfamilie onder de Hillfloor Group bundelt het bekende tapijtmerk dit jaar zijn krachten met Prints van Oranje op het toonaangevende designevent.Vakmanschap en maatwerk
De presentatie van beide Nederlandse merken staat in het teken van vakmanschap en maatwerk. Luxe, hoogwaardige materialen en rijke, volle kleuren ademen een sfeer van allure en elegantie en geven een comfortabel en royaal gevoel. Stijlvolle high-end Van Besouw tapijten blenden moeiteloos met custommade interieurmaterialen van Prints van Oranje, die op vakkundige wijze zijn geïntegreerd in het geheel. Zo is er gekozen voor een loper met een kunstzinnige print, geprint op een luxe silky kwaliteit in het kleurenthema van de stand. Dezelfde print komt ook weer terug in de gordijnen die zijn uitgevoerd in een hoogwaardige voile stof.

Masterly Milaan
Masterly – The Dutch in Milano is een initiatief van Nicole Uniquole en laat een compleet en gevarieerd designveld zien met relevant werk van architecten, meubel-, textiel-, bouw- en accessoirebedrijven, ontwerpers, kunstenaars, ambachtslieden, galeries en vakscholen voor design en interieur. Dit exclusieve domein voor Nederlands ontwerp is gevestigd in het Palazzo dei Giureconsulti, bekend als het Palazzo met de toren. Deze iconische en centraal gelegen locatie bevindt zich in het centrum van Milaan, vlak naast de Duomo.

Meer informatie:
Masterly – The Dutch in Milano
www.masterly.nu

Van Besouw
www.besouw.nl

Prints van Oranje
www.printsvanoranje.nl

Publicatiedatum: