Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Agenda Nederlandse Contactdag Vloerverwarming en Parket 2024 bekend

Stichting Promotie Houten Vloeren, de organisatie van de Nederlandse Contactdag Vloerverwarming en Parket (NCVP), heeftde agenda voor het evenement bekendgemaakt. De NCVP, die gehouden wordt op 15 april 2024, heeft een reeks van informatiesessies door vooraanstaande figuren in de vloeren/vloerverwarming branche. Hieronder vind je een overzicht van wat bezoekers kunnen verwachten tijdens dit evenement.Informatieve sessies en netwerkmogelijkheden
De dag begint om 10.30 uur met een sessie van Jeanine Prang van Speadheat, die dieper ingaat op 'Warmte op maat'. De ochtend gaat verder met Ruud Verbraak om 11.00 uur, die de bevorderende werking van parketvloeren in combinatie met warmtepompen behandelt.

Pablo van de Lugt, expert op het gebied van duurzaam bouwen en bamboe, zal tweemaal zijn expertise delen, eerst om 11.30 uur over bamboe als binnen- en buitenvloer en later om 13.00 uur over grootschalige houtbouw en biobased bouwen.

Een lunch kan genuttigd worden vanaf 12.00 uur in de Food & Beverage corner, gevolgd door verdere lezingen zoals die van Koen Klooster en Tom Borggreve over verwarmingsfolie onder parket om 12.30 uur. Marijn Beekman van de Vereniging Warmtepompen deelt zijn inzichten om 13.30 uur over warmtepompen in combinatie met vloerverwarming en houten vloeren.

Om 14.00 uur vertelt Bengt Cornelissen van HomEvap hoe je je binnenklimaat kunt verbeteren en Frank van Daalen gaat iets vertellen over het belang van voorinspectie. En vergeet de masterclass van Marie-José Giebels niet om 15.00 uur, waar ze je leert hoe je om kunt gaan met bezwaren tijdens een verkoopgesprek.

De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel vanaf 16.00 uur, die een uitgelezen kans biedt voor de aanwezigen om in een informele setting te netwerken en connecties te leggen.

Belangstellenden worden herinnerd aan de mogelijkheid tot gratis registratie via Eventbrite, waarbij een volle dag van seminars, catering en de afsluitende netwerkborrel wordt aangeboden. Aanmelden is nog steeds mogelijk.

Publicatiedatum: