Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oosterbaan Living start eigen formule

Nick Oosterbaan is sinds zes maanden verantwoordelijk voor de in- en verkoop van Oosterbaan Living in Wijchen. Na zeven jaar bij Piet Klerkx te hebben gewerkt, zocht hij naar een nieuwe uitdaging en vond die in het familiebedrijf waar ook zijn vader en broer werken. Nick heeft nu een nieuwe afdeling opgezet voor de presentatie van een eigen huiscollectie van Oosterbaan Living, die een mix is van romantisch, landelijk, relaxed en comfortabel wonen."We hebben binnen Oosterbaan verschillende formules en collecties zoals Profijt Meubel, Henders & Hazel en Feelings. En nu dus ook Oosterbaan Living", vertelt Nick aan weekblad De Brug Nijmegen.

De collectie bestaat uit banken, relaxfauteuils, tafels en stoelen en richt zich op het middensegment met exclusieve modellen tegen scherpe prijzen. Klanten kunnen zich laten inspireren door meer dan 50 verschillende stijlkamers in de showroom en deskundig advies krijgen van interieurspecialisten. Het nieuwe Bankenplein biedt de mogelijkheid om de ideale bank samen te stellen, afgestemd op individuele voorkeuren zoals hoogte, diepte, kleur en materiaal.

Bron: De Brug Nijmegen

Meer informatie:
Oosterbaan Living
Graafseweg 777
6603 CG Wijchen
www.oosterbaan-living.nl

Publicatiedatum: