Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

James B.V. lanceert online bestelplatform voor klanten

Martijn Peters van James B.V. kondigt aan dat klanten vanaf heden bij zijn bedrijf online bestellingen kunnen plaatsen. Dit nieuws markeert een langverwachte mijlpaal voor zowel het bedrijf als haar klanten.

"Vandaag vervullen we een lang gekoesterde wens," verklaart Peters. "We markeren het einde van de klantvraag 'Kan ik bij jullie ook online bestellen?'. Nou, vanaf vandaag kan dat! Ons zakelijk portaal is niet zomaar een platform om bestellingen te plaatsen. Het is een hub waar we al veel zaken hebben ingestopt voor onze klanten, en dit zullen we in de toekomst nog verder uitbreiden."

Het nieuwe online portaal biedt een scala aan functionaliteiten die de gebruikerservaring verbeteren en het bestelproces vereenvoudigen. Klanten kunnen nu gemakkelijk:

- James producten bestellen
- Dropship orders plaatsen
- De James productcursus bekijken voor extra kennis
- Productinstructie filmpjes bekijken
- Productfoto's en banners downloaden voor op eigen websites of sociale media
- Productinformatie- en veiligheidsbladen inzien
Daarnaast biedt het portaal verschillende betaalopties, waaronder betalen via iDeal of creditcard, naast de vertrouwde mogelijkheid om achteraf te betalen middels bankoverschrijving binnen 14 dagen.

"Gemak dient de mens," benadrukt Peters. "Veel klanten bestellen vaak (nagenoeg) hetzelfde. Dus hebben we je de mogelijkheid gegeven om oude bestellingen in één klik weer opnieuw in je winkelwagen te zetten. Even een oude factuur inzien? Geen probleem, ze staan allemaal in je historie. Belangrijke berichten of mededelingen sturen we rechtstreeks naar je account."

"Ons zakelijk portaal wordt dé belangrijke plek voor elke James-klant, óók als je klant bent via een groothandel. Uiteraard bestel je dan via de desbetreffende accountmanager of via het portaal van de groothandel, maar de productinformatie, filmpjes, banners etc. is alsnog van zeer toegevoegde waarde voor je", aldus Martijn.

Klanten worden uitgenodigd om zich te registreren op het nieuwe portaal via de link op de website. Een gebruiksvriendelijke stap die het bestelproces voor iedereen nog efficiënter maakt.

Meer informatie:
James BV
Rudolf Dieselweg 28 a
5928 RA Venlo
Tel.: 077 327 8000
[email protected]
www.james.eu