Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Droomstart voor Antwerp Design Week:

"Na 1 dag al 250 verkochte tickets"

Een droomstart voor Antwerp Design Week (ADW). "Ons ticketsysteem staat online en we zitten na 1 dag al aan 250 verkochte tickets. De registraties gaan dus hard", zegt voorzitter Geert-Jan Van Cauwelaert.

Over twee maanden staat Antwerp Design Week op het programma in Antwerpen, waar alle 50+ deelnemende bedrijven hun HQ of tijdelijke ADW-showroom openen. Deze editie belooft een feestelijk gebeuren te worden met enkele nieuwe toevoegingen, zoals een centraal infopunt: The Club - Powered by Fedustria, een handig transportboekingssysteem en een gebruiksvriendelijke mobiele app.

Dit jaar introduceert het nieuwe designevenement ook een ticketsysteem. B2B-bezoekers kunnen zich aanmelden bij het ticketsysteem, waar ze enkele gegevens invullen om een gratis ticket met een persoonlijke QR-code te ontvangen. Met deze QR-code krijgen ze toegang tot alle ADW-locaties, waar bedrijven de tickets scannen voor een eenvoudige uitwisseling van contactgegevens.

Het evenement vindt plaats van 2 tot 7 juni en is een must-visit voor designprofessionals. Hoogwaardige merken zoals Ethnicraft, Serax, Poltrona Frau, Ondarreta, Vitra, Royal Botania, HAY en nog veel meer dragen bij aan dit prachtige initiatief. Veel van deze bedrijven zullen ook evenementen organiseren om bezoekers extra redenen te geven om naar Antwerpen te komen: ontdek ze hier: events | Antwerp Design Week (adw.life).

Kom en ontdek dit nieuwe designevenement, verspreid over vijf districten en gebundeld in HUBS in en rond Antwerpen.

Registreer je hier en ontvang je gratis ticket:
tickets | Antwerp Design Week (adw.life).Meer informatie:
Antwerp Design Week
www.adw.life
[email protected]

Publicatiedatum: