Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Afscheid praktijkopleider Jos van de Wouw

"En dan word je toegesproken… en hoop je dat ze het kort houden", meldt een woordvoerder van Expertisecentrum Meubel met een knipoog. Na 25 jaar in meerdere functies bij Summa College gewerkt te hebben is er veel te vertellen. Jos van de Wouw nam tijdens de Praktijkopleidersbijeenkomst bij het Summa College afscheid van een groot aantal deelnemers van de bijeenkomst."Praktijkopleiders bij de bedrijven in de regio, waar hij zoveel en meestal heel prettig contact heeft gehad. Ook wij bij Expertisecentrum Meubel en zeker collega Gaby Ockeloen vonden het altijd heel prettig samenwerken met Jos. We zullen hem missen.
Jos gaat van zijn pensioen genieten, en wij wensen hem daarbij heel veel succes en plezier. Opvolger van Jos bij het Summa College wordt Jeroen Dekkers", laat Expertisecentrum Meubel weten.

Deze praktijkopleidersbijeenkomst is om praktijkopleiders met elkaar in contact te laten komen met vaak inspirerende thema's. Georganiseerd dit keer door Nirene van Brussel van Summa College, Koninklijke CBM, Expertisecentrum Meubel en Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Meer informatie:
Expertisecentrum Meubel
www.ecm.nl

Publicatiedatum: