Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Internet Marketing Partners groeit lekker door'

Opnieuw kiezen twee interieurbedrijven voor de onlinedienstverlening van Internet Marketing Partners (IMP). Tjieu Linssen uit Roermond en de Van Heukelom Group uit Zierikzee hebben zich aangesloten bij IMP. De twee bedrijven kiezen met name voor de ontzorging die IMP hen biedt op het gebied van online marketing én ondersteuning bij het ontwerpen van hun winkels.Rob van Prooijen, eigenaar van IMP: "Opnieuw mogen wij voor twee gerenommeerde namen uit de branche aan de slag gaan. Beide bedrijven hebben hun sporen verdiend en zijn serieuze spelers in hun marktgebied. Het zijn bedrijven die worden geleid door jonge, enthousiaste ondernemers. Zij hebben de ambitie om hun omzetten verder uit te breiden. IMP zal daar een belangrijke rol in gaan spelen. Wij gaan de websites maken en zorgen voor optimale vindbaarheid op internet. We zullen ook een winkelontwerp verzorgen zodat consumenten hun ervaring op internet voortzetten wanneer zij de drempel over gaan. En dat alles tegen zeer beperkte kosten."

Concepts & Companies, de moeder van IMP is met meer dan 240 winkels de belangrijkste marketingpartij waar woonwinkels met en zonder verf zich bij kunnen aansluiten. Er blijkt grote behoefte te bestaan aan vakkundige, maar zeker ook persoonlijke, online marketing ondersteuning. Van Prooijen: "Marketingbureaus doen ook wat wij doen, maar tegen veel hogere kosten en zonder kennis van de branche. Ons belang is heel anders: samen met contractleveranciers werken wij hard aan het succes van de winkel. Onze eigen inkomsten zijn daarbij van ondergeschikt belang. Dat houdt de kosten voor de winkel laag."

Meer informatie:
Internet Marketing Partners
Oosteinde 35
3842 DR Harderwijk
(0341) 45 48 00
info@concepts-companies.nl
www.internet-marketing-partners.nl

Publicatiedatum: