Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tuincentrum sluit definitief haar deuren voor publiek

Op 30 januari 2024 heeft de rechtbank het faillissement uitgesproken voor het tuincentrum in 'de bollenstreek'. Na de overname in 2014 moet eigenaar Dirk van der Zwan dan toch de deuren sluiten. Een doorstart voor het tuincentrum bleek na nader onderzoek niet mogelijk. In 2021 ontving het nog een nominatie voor de "Sterkste Schakel" in de categorie Detailhandel non-food (Woning- en tuininrichting).

Het tuincentrum had een gevarieerd assortiment voor zowel binnen als buiten. Daarnaast opende het in 2018 een landwinkel waar lokale producten konden worden geproefd en gekocht. Onder deze boeren-delicatessen vielen onder andere kaas, jam en wijn. In het pand was ook een uitgebreide horecagelegenheid aanwezig, het Landcafé. Hier konden bezoekers even uitrusten met een hapje en bijpassend drankje. De overgebleven inventaris van het gehele pand zal online worden geveild.Op de veiling
Meer dan 230 kavels, die in verschillende categorieën vallen, komen beschikbaar op de veiling. Zo kan er geboden worden op verschillende verpotte planten, bedrijfsinventaris, horeca-apparatuur, meubilair en een aantal tuinhuizen. Ook is er een kijkdag georganiseerd voor het bekijken van de aangeboden kavels.

Op veel kavels kan worden geboden vanaf 10 euro. Na gratis registratie kan er geboden worden op de veilingitems. Bekijk de kavels via deze link.Geïnteresseerden zijn welkom op dinsdag 9 april tussen 15:00 en 16:00 aan de Van Berckelweg 51, 2203LA te Noordwijk. De online veiling is al geopend en sluit op dinsdagavond 9 april vanaf 19:30 uur.

Meer informatie:
Tuincentrum TuineXtra
Van Berckelweg 51
2203 LA Noordwijk
www.tctuinextra.nl

Publicatiedatum: