Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Binnenkijken in kleurrijk hus van Pien Stieglitz

Pien Stieglitz is het creatieve brein en de oprichtster van modemerk Stieglitz. Met haar merk wil ze de kracht in vrouwen naar boven halen met kleding waarin vrouwen zich sterker voelen. Levendige felle kleuren, gedurfde wilde patronen en bijzondere pasvormen sieren haar kledingitems. Kleding met een persoonlijk verhaal.

Ook haar huis vertelt een eigen verhaal met de gewaagde en felle kleurkeuzes in het interieur. Eerder nam verf- en interieurspecialist Vestingh Paint • Craft • Lifestyle al een exclusief kijkje achter de schermen in de kleurrijke wereld van Pien Stieglitz waarin ze de bijzondere kleurkeuzes van de begane grond van Pien onthulden. Dit keer zet de onderneming het eindresultaat van de gehele woning in de spotlight.


Robert Schellekens en Pien Stieglitz. Foto's: Vestingh Paint • Craft • Lifestyle, fotograaf: Lotte van Uittert.

Vestingh Paint • Craft • Lifestyle bezoekt Pien (35) bij haar thuis voor een interview over haar inspiratie voor de gewaagde kleurkeuzes die ze heeft gemaakt in haar interieur. Pien woont samen met haar verloofde Semmy (36) en dochtertje Uma (4) in Vreeland. Ze groeide op in Laren en Eemnes, maar woonde van haar 18de tot haar 33ste in Amsterdam. Pien: "Ons huidige huis is ons eerste koophuis en dat was de aanleiding om nu echt groots te denken qua interieur en kleur. Ons vorige huis was ook kleurrijk, maar had meer terra- en aardetinten en één oranje muur. Niet te vergelijken met dit huis dus!"



Waar heb je de inspiratie vandaan gehaald? Pien: "Ons interieur is heel erg geïnspireerd op Mexico, Brazilië en Colombia, de stranden, restaurants en de enorme hoeveelheid kleur die daar wordt gebruikt. Ik heb me erin ondergedompeld op mijn persoonlijke ontdekkingsreizen, de landen en culturen echt beleefd. In Aziatische landen zoals India zie je ook veel kleur, maar Latin-landen hebben mijn persoonlijke voorkeur. Al die reiservaringen zijn samengesmolten in een moodboard en die stijl hebben we doorgevoerd in ons huidige interieur. Het resultaat is een kleurrijk thuis dat ondanks alle roze-tinten niet vrouwelijk maar juist heel sfeervol voelt."

Lees hier het complete blog.

Meer informatie:
Vestingh Paint • Craft • Lifestyle
Huizerweg 29
1401 GG Bussum
+31 (0)85 040 65 29
www.vestingh.nl

Publicatiedatum: