Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Directeur Blokker houdt het voor gezien

Na zeven jaar binnen Mirage Retail Group werkzaam te zijn geweest als COO/Directeur Winkeloperatie, waarvan de laatste drie jaar bij Blokker, gaat Dennis Besems per medio april starten bij Intergamma als Director GAMMA Bouwmarkten. Wie Besems functie gaat vertolken is nog niet bekend."Ik wil alle collega's bij Blokker danken voor de prettige samenwerking afgelopen jaren en veel succes wensen in de toekomst. We hebben een mooie ontwikkeling met elkaar gemaakt en de weg vooruit verder vormgegeven door het optimaliseren van bestaande processen, verbeteren van de bedrijfsresultaten en het winkelnetwerk en het opstarten van vele nieuwe initiatieven", laat Besems weten op LinkedIn.

Medio april zal Besems starten bij Intergamma. "Ik kijk er naar uit om alle nieuwe collega's te gaan ontmoeten en leren kennen en een waardevolle bijdrage te kunnen gaan leveren aan de verdere groei en positieve ontwikkeling van de bedrijfsresultaten."

Meer informatie:
Intergamma
www.intergamma.nl

Publicatiedatum: