Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Een jaar geleden won de directie 50.000 euro

Circulair productieatelier in staat van faillissement

Een duurzaam en circulair productieatelier uit Giessen heeft de activiteiten moeten beƫindigen, nadat de rechtbank Breda het faillissement heeft uitgesproken. Floor Wertenbroek zal als curator aan de slag gaan.Het gaat om de Noord-Brabantse Apparel Design BV, dat voor diverse (startende) labels produceert op het gebied van wonen, kleding en tassen. Denk bijvoorbeeld aan tuinmeubelkussens, zitzakken en tafelbekleding. Daarnaast beschikt de onderneming over eigen duurzame textielcollectie. Apparel Design zette zich in om opdrachtgevers van idee tot productie te begeleiden.

Een jaar geleden werd het bedrijf bekroond met de tweede prijs bij de IGNITE Awards, een prijs voor startende sociale ondernemers. Het Anton Jurgens Fonds had een investeringsbedrag van 50.000 euro toegekend. De jury prees de eigenaren Sharvan Tmer en Wendy van Pamelen als het 'ideale ondernemersduo' dat bovendien veel extra inzet toont voor het personeel.

Meer informatie:
Apparel Design BV
Distributiestraat 51A
4283 JN Giessen
www.appareldesign.nl

Publicatiedatum: