Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wagenmans Wonen viert 90-jarig bestaan met zo'n 90 leeftijdgenoten

Ter gelegenheid van het 90-jarige bestaan hield Wagenmans Wonen en Slapen een paasontbijt voor zo'n negentig ouderen, waaronder bewoners van verzorgingshuizen en oud-medewerkers. Het ontbijt werd gehouden in de winkel in Lemelerveld en werd gevolgd door een rondleiding langs fotowanden met historische beelden.Onder de aanwezigen waren mensen die zichzelf herkenden op oude foto's, zoals Gerda Hebben, die herinneringen ophaalde aan haar tijd achter de naaimachine. Voormalig medewerker Dineke Koerhuis benadrukte de familiale sfeer binnen het bedrijf tijdens haar 25 jaar dienst.

De oorsprong van het bedrijf gaat terug tot 1934, toen opa Gerrit en oma Jo een kruidenierswinkel openden, die later evolueerde tot een meubelzaak onder leiding van Jan en Annie Wagenmans. Oud-klanten en -medewerkers loven de vriendelijke sfeer en service van de winkel, die altijd behouden bleven.Meer informatie:
Wagenmans Wonen
Weerdhuisweg 1
8152 AW Lemelerveld
0572 - 371273
info@wagenmanswonen.nl
www.wagenmanswonen.nl

Publicatiedatum: