Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dutch Design Week van 19 - 27 oktober 2024

Call for Entries is open: ontwerpers kunnen hun projecten indienen

Dutch Design Week (DDW) komt eraan. Ontwerpers zijn sleutelfiguren in het vormgeven van onze toekomst en zijn daarom dé toekomst van design. De call for entries voor de 23e editie is nu open. Ontwerpers kunnen hun projecten indienen tot 14 juni. Van 19 tot en met 27 oktober staat Eindhoven helemaal in het teken van het design van de toekomst en is daarmee the best of all weeks.Open Call
DDW is een platform voor ontwerpers wereldwijd. DDW wil alle ontwerpers een podium bieden om hun bijzondere en grensverleggende werk te tonen aan een nationaal en internationaal publiek. Terwijl de Call for Entries zich richt op ontwerpers, vertrouwt de organisatie op de vele culturele instellingen, locaties, merken, organisaties en ondernemers die samenwerken om van Dutch Design Week een showcase te maken van de toekomst van design en het ontwerp van de toekomst.

In 2024 ligt een bijzondere nadruk op het uitnodigen van grootse projecten die op een van de prominente pleinen van Eindhoven zouden kunnen landen.

Toegankelijke inschrijving
DDW doet er alles aan om de aanmeldingsprocedure nog toegankelijker te maken. Een uitgebreide reeks tutorials-met-een-knipoog van Bruno Baietto's met kritisch designer Teun de Wasbeer in de hoofdrol begeleidt deelnemers door de stappen van de aanmeldingsprocedure. DDW opent dit jaar ook haar deuren, persoonlijke consulten met online en offline inloopspreekuren.

Lees hier meer over de aanmeldingsprocedure.

Meer informatie:
Dutch Design Week (DDW)
www.ddw.nl

Publicatiedatum: