Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens twee weken durende huisshow van 15 t/m 26 april

Olàv Home neemt vernieuwde experience center in gebruik

Het totaal vernieuwde experience center zou eigenlijk eerder opgeleverd worden, maar door de vele regen kon het dak maar niet onder handen worden genomen. Want niemand zit te wachten op verregende meubelen. Inmiddels is het april en staat Olàv Home aan de vooravond van een twee weken durende huisshow, die in het totaal vernieuwde gebouw van de Limburgse meubelgroothandel wordt gehouden.

In een tiental stijlkamers wordt de nieuwe collectie getoond. (Potentiele) dealers en andere wederverkopers worden bij deze van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Vooraf een afspraak maken wordt op prijs gesteld. "Dan kunnen we uitgebreid de tijd voor ze nemen", zegt directeur Olav Hendriks, die dit jaar precies 25 jaar aan het roer van het bedrijf staat en de heropening van het belevingscentrum als een van de hoogtepunten in zijn carrière ziet. "We zijn helemaal klaar voor de toekomst", geeft hij blij aan.

In 1999 richtte Olav Hendriks het bedrijf Olàv Home op, na jarenlange ervaring in het bedrijf van zijn vader opgedaan te hebben. Exclusiviteit en kwaliteit staan al een kwart eeuw hoog in het vaandel staan.

Half oktober 2023 begon Olàv Home een grootschalige verbouwing. Het pand onderging een heuse metamorfose, waarbij duurzaamheid centraal stond. "We geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om ons steentje bij te dragen aan een beter milieu. Daarom is ons pand verduurzaamd om zo onze ecologische voetafdruk te verkleinen."

Hendriks laat desgevraagd weten dat het gebouw onder andere aan de buitenzijde van nieuwe beplating is voorzien. "Die zorgt voor een luxe uitstraling van ons experience center, geheel passend bij de collectie die we aanbieden en waarmee we in het midden- en hoog segment actief zijn."

De collectie, die in de voorbije jaren is getransformeerd van een landelijke naar een strakkere stijl, is in de afgelopen maanden flink vernieuwd. Tijdens de huisshow worden nieuwe banken geshowd, waarbij vooral is ingespeeld op organische dus ronde vormen. Verder ziet een grote collectie fauteuils met draaimechanismen het levenslicht. Ook worden tal van nieuwe, trendy stoffen gepresenteerd.

Olàv Home heeft als slogan 'Uw droominterieur is onze passie!'. Met een team van ontwerpers heeft Hendriks alles in eigen beheer. In het experience center is ook plaats ingeruimd voor een atelier met wanddecoraties van Hamellton Art.

Als eigenaar vindt Olav Hendriks het heel belangrijk om met zijn klanten mee te denken. "We doen altijd alles in goed overleg, gaan graag met (potentiele) dealers rond de tafel om alle mogelijkheden te bespreken."

De totale collectie van Olàv Home omvat een breed scala aan lounge-, eetkamerbanken en -stoelen, fauteuils, barkrukken en hockers. Alle meubelen zijn ontworpen en ontwikkeld in eigen beheer en van hoogwaardige materialen gemaakt. Deze stralen luxe en exclusiviteit uit, voor in elke woonkamer.

Belangstellenden worden van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in het experience center in Beringe (Noord-Limburg), waar de gehele collectie te bewonderen is en men geïnspireerd wordt door verschillende sfeerkamers.

Huisshow
- Maandag 15 t/m vrijdag 19 april
- Maandag 22 t/m vrijdag 26 april

Graag vooraf aanmelden

- Via email: info@olavhome.nl
- Telefoon: +31 (0)77 3071632

Olav Hendriks
Wil je hem feliciteren met zijn zilveren jubileum? Klik dan hier voor zijn directe emailadres.

Meer informatie:
Olàv Home
Meijelseweg 47
5986 NH Beringe
www.olavhome.nl