Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

18-jarige start woonwinkel in Barneveld

Marlisa Jansen (18) gaat haar droom waarmaken door haar eigen woonwinkel, Marlisa Living & Lifestyle, te runnen in Barneveld. Ondanks dat ze nog op school zit, zal ze vanaf april de leiding nemen over de winkel No. 28 wonen & lifestyle. "Per 2 april 2024 hebben wij, Arjanne en Marlisa, deze mooie winkel overgenomen van No.28. Met veel plezier zetten wij voort waar Marian en Miranda, de eigenaren van No.28, mee begonnen zijn", valt te lezen op de website.



Het wordt een familiebedrijf, waarbij haar moeder, zusje en vader ook een rol zullen spelen. De winkel zal een breed assortiment aanbieden, van decoratieve items tot verzorgingsproducten, met een focus op lichte kleuren en Scandinavisch design. Marlisa zal ook interieuradvies aanbieden, zowel voor particulieren als bedrijven, en in de toekomst wil ze zich meer bezighouden met 3D-ontwerpen. De opening van de winkel staat gepland voor de eerste week van april, met verschillende leuke verrassingsacties voor klanten.



Meer informatie:
Marlisa Living & Lifestyle
Langstraat 16C
3771 BE Barneveld
+31 (0)342 842352
[email protected]
www.marlisaliving.nl

Publicatiedatum: