Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dit zijn de gasten en onderwerpen in april voor De Interieur Club Podcast

Nieuwe maand dus nieuwe gasten en onderwerpen in De Interieur Club Podcast. Hoe start ik mijn eigen interieurbedrijf? Wat is de toekomst van maatwerk interieurprojecten? Hoe ontwerp je een droomkeuken? Wat weet jij van interieur? Hoe ziet het marketingverhaal van van fonQ eruit? Op al deze vragen krijg je deze maand antwoord.Maandag 1 april (gisteren): Hoe start ik mijn eigen interieurbedrijf?
Personal Branding expert Olaf Korsten ging in aflevering 121 in gesprek met Lotte en William van Studio Ruimtekr8. Zij zijn partners in het echte leven en zijn dit jaar samen een interieurbedrijf gestart. Lotte en William nemen jou mee in wat hun overwegingen en belangrijke keuzes zijn geweest in hun weg van het starten van Studio Ruimtekr8.

Maandag 8 april: De toekomst van maatwerk in je interieurprojecten
Mark Timo gaat in gesprek met interieurbouwer Marcus Raat van Kobalt 5013 interieurbouw en Rodny Heemskerk de co-founder van Cutr. Welke uitdagingen zijn er in de interieurbouw en met maatwerk? Hoe kan Cutr deze oplossen? Maak kennis met Cutr de flexibele houtbewerking partner. Zij kunnen jouw interieurprojecten optimaliseren van ontwerp tot levering.

Maandag 15 april: In 6 stappen een droomkeuken ontwerpen
De droomkeuken ontwerpen voor een klant. Waar moet je allemaal aan denken? Te gast bij Mark Timo zijn Laura Brokaar van MUGG. Kitchen en Saskia ten Cate van DecoLegno.

Jarenlang werkte Laura aan haar carrière bij HEMA, maar eind 2020 besloot Laura om haar baan in de e-commerce wereld op te zeggen en haar hart te volgen. Nu helpt zij haar klanten met het realiseren van hun droomkeuken! Saskia is al ruim 20 jaar werkzaam in de wereld van interieur en design. Haar brede ervaring zet zij sinds 2018 in voor het ontwikkelen van creatieve concepten die aansluiten bij de wereld van de klanten van DecoLegno. In deze podcast bespreken Laura en Saskia de 6 stappen voor het ontwerpen van een keuken.

Maandag 22 april: Wat weet jij van interieur? Eva van de Ven gaat in gesprek met Roos Reedijk over kleur
Nieuwe podcastserie met tv stylist Eva van de Ven: Wat weet jij van interieur? In de eerste aflevering van deze driedelige podcastserie is Roos Reedijk te gast. In maart is het kennisspel voor interieurprofessionals en liefhebber, De Interieur Quiz, uitgebracht.

"Je merkt dat je kennis bestaat uit wat je hebt meegemaakt, wat je voor studie hebt gedaan, waar je interesses liggen en daarnaast wat je bijblijft. Dit is dan ook hetgeen wat aan de voorgrond zit. Maar net die andere feitjes en leuke weetjes willen wij je op deze speelse manier weer bijbrengen, net zoals ze bij ons weer een lampje hebben doen branden" aldus Eva.

In aflevering 124 van De Interieur Club Podcast gaan Eva en Roos in gesprek over kleur en geven ze tips over kleur toepasen in je interieur.

Maandag 29 april: Het marketingverhaal van fonQ
De laatste podcast van de maand gaat altijd over de marketing van je interieurbedrijf. In deze aflevering zijn Creative Director Femke Verheuvel en Brands Manager Jaleesa Sulman van fonQ te gast. Interieurbedrijf fonQ is de online winkel die helpt bij het inrichten van je huis. Gertrude gaat in gesprek over de marketing van dit interieurbedrijf.

Meer informatie:
De Interieur Club
www.deinterieurclub.com

Publicatiedatum: