Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jysk start seizoen met lagere prijzen

Jysk Nederland viert de start van het tuinseizoen met blijvend verlaagde prijzen. Tijdens het paasweekend, de officieuze aftrap van het tuinseizoen, wisten veel klanten al de weg naar de Deense woonwinkelketen te vinden.

Op tweede paasdag, traditioneel een dag voor een bezoek aan de woonboulevard, trok Jysk ruim 20 procent meer klanten naar de winkels in Nederland dan een jaar eerder. Ook tijdens paaszaterdag was het druk in de winkels. Er werden relatief veel loungesets gekocht. Ook andere tuinartikelen, zoals de hangstoel GJERN en loungestoel UBBERUP, waren populair. Dat meldt de woonketen.

"Als grootste tuinmeubelenverkoper van Nederland is het tuinseizoen de belangrijkste periode voor Jysk. Vorig jaar verregende de start van het tuinseizoen en kwam het tuinseizoen eigenlijk pas in mei op gang. Dit jaar liggen de temperaturen hoger en zien we dat we al veel meer tuinartikelen verkopen dan vorig jaar. Het was afgelopen weekend perfect weer om te gaan winkelen. Hopelijk is dit het begin van een mooi tuinseizoen", zegt Frank Christant, Country Director van Jysk in Nederland, België en Frankrijk.


Jysk heeft bijna de helft van de producten in Nederland blijvend in prijs verlaagd.

Verlaagde prijzen
Om het tuinseizoen feestelijk in te luiden, geeft Jysk tijdens de actieweek Lente Knallers tot 60 procent korting op heel veel artikelen. Zo zijn tuintafels, tuinstoelen en tuinkussens in prijs verlaagd, evenals veel populaire artikelen voor in huis.

Daarnaast heeft Jysk Nederland bijna de helft van de producten blijvend in prijs verlaagd. Uit een analyse die Jysk heeft gemaakt, blijkt dat de prijzen van 48 procent van de producten nu lager liggen dan een jaar eerder.

Ook zijn nog eens 300 producten toegevoegd aan het assortiment met een vaste lage prijs ('Everyday low price'). Deze categorie bestaat nu uit 1500 producten. Voor deze producten geldt eveneens dat een groot deel het afgelopen jaar verder in prijs is verlaagd.

"Bij Jysk staan we bekend om onze goede aanbiedingen. In de afgelopen jaren hebben we, net als veel andere bedrijven, te maken gehad met kostenstijgingen. Het grootste deel van deze kosten hebben we als bedrijf zelf opgevangen, omdat we willen dat onze prijzen altijd concurrerend zijn. Nu hebben we onze toch al lage prijzen nog verder verlaagd", zegt Frank Christant.

Nieuwe collectie
Met de start van het tuinseizoen introduceert Jysk ook een nieuwe outdoorcollectie. Het nieuwe aanbod bestaat uit diverse loungesets, tuinstoelen, parasols en paviljoens in moderne ontwerpen, levendige kleuren en van verschillende materialen. Zo is er een selectie nieuwe houten tuinmeubelen, die net als alle andere houten meubelen van Jysk zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd hout (FSC N001715).

Het assortiment is te koop in de 101 winkels in Nederland en webshop van Jysk.

Meer informatie:
Jysk
www.jysk.nl

Publicatiedatum: