Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Nieuwe keukens, vertrouwde kwaliteit'

Soet Wonen & Slapen in Bergambacht kiest voor KeukenStyl

Als je gaat logeren in Bergambacht en omstreken, dan is er een dikke kans dat je ligt te slapen op een bed dat afkomstig is van Soet Compleet in Wonen, al meer dan tachtig de jaar de woonspecialist van de Krimpenerwaard. En bij het ontbijt loop je zomaar een keuken in die ook van Soet komt, al is dat een recente uitbreiding van hun aanbod. En een succesvolle: 'Klanten vinden het fijn om hun hele interieur op één adres te kunnen regelen.'


Woonspecialist Berthun Speksnijder moest zijn opleiding aan de Hogeschool stopzetten, omdat hij het als verkoopmanager van de keukenafdeling vanaf dag één erg druk had.

De eerste keuken hadden ze al verkocht voordat de nieuwe showroom was gebouwd: zo snel was het nieuws rondgegaan dat de vertrouwde interieurspecialist ook keukens ging verkopen. Dat was een bewuste keuze, vertelt Lennis Soet. "We zagen al langer dat steeds meer partijen in meubelen gingen handelen, ook bouwmarkten hebben tegenwoordig zithoeken staan. Een andere constatering was dat consumenten bij een nieuw huis vaak als eerste een keuken uitkiezen en pas daarna de rest van het interieur. Dat maakte het voor ons een logische keuze om ons aanbod uit te breiden: dan hebben we de klant meteen binnen en kunnen we die bedienen van voordeur tot zolder."

Schat aan kennis
Bij Soet zijn ze gewend hun interieurontwerpen in fraaie 3D-tekeningen aan de klant te tonen. Geregeld kwam dan ook de vraag of ze niet ook meteen even de nieuwe keuken in de tekening konden meenemen. "Voor de klant scheelt het een hoop werk als die voor elk aspect van het nieuwe interieur terechtkan bij één woonspecialist," vertelt Simon Soet. "Voor ons betekende die uitbreiding van het aanbod wel een uitdaging: hoe konden wij snel in de keukenbranche stappen met behoud van onze kwaliteit? Dat is namelijk de reden dat sommige klanten al generaties lang bij ons komen: moet het goed, dan ga je naar Soet."

Die stap werd mede mogelijk gemaakt door KeukenStyl, dat sterk keukenaanbod voert en hun kennis graag deelt. Lennis: "Zij kwamen als geroepen, want zij hebben een doortimmerde retailvisie voor de toekomst – eentje die perfect past bij onze ambities. Bovendien hebben zij een schat aan kennis van de markt, die ze beschikbaar stellen via cursussen en trainingen. In de samenwerking was niets hun te veel, dat was voor ons erg fijn."

Van starters tot high-end
Het ging snel met de keukenverkoop bij Soet. Zo snel zelfs dat woonspecialist Berthun Speksnijder zijn opleiding aan de Hogeschool Rotterdam heeft moeten stopzetten, omdat hij het in zijn nieuwe functie als verkoopmanager van de keukenafdeling vanaf dag één erg druk had. Berthun: "Erg leuk, het begeleiden van klanten bij hun keuze, het contact met leveranciers, zorgen dat alles op tijd wordt geleverd en geïnstalleerd. We hebben hier in korte tijd een mooie showroom gebouwd met zo'n twaalf keukens, waar je kunt zien wat er allemaal mogelijk is in apparatuur, materiaal, styling en uitstraling. Van keukens voor starters tot high-end; we kunnen elke klant helpen."

Simon: "Dankzij de samenwerking met KeukenStyl hebben we ons woonaanbod in korte tijd kunnen uitbreiden met keukens, waarbij de vertrouwde Soet-kwaliteit altijd gegarandeerd is gebleven. We zijn dan ook zeer blij met onze keuze; die heeft enorm goed uitgepakt."

Ben je nieuwsgierig geworden of het concept jou ook past? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Meer informatie:
KeukenStyl
Tel. +31 6 8126 2110
olivierwillems@garant-nederland.nl
www.keukenstyl.nl

Publicatiedatum: