Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mooie mijlpaal voor Mobiel Interieur

Mobiel Interieur, gevestigd in Andijk, viert een eeuw aan succes als familiebedrijf. Het begon in 1924 als een bescheiden onderneming in meubelverkoop en stoelstoffering, opgericht door hun grootvader. Nu, honderd jaar later, staat de vierde generatie klaar om het bedrijf voort te zetten. "Onze opa begon aan de Dijkweg met de verkoop van meubelen en het stofferen van stoelen", vertelt Gerrit Jan van der Leek, samen met zijn broer Harm, in een interview met Nieuwsblad Purmerend. Samen zijn ze eigenaar van Mobiel Interieur.


Het team van Mobiel Interieur.

Het bedrijf, vernoemd naar de bijen waar de oprichter van hield, symboliseert hard werken en toewijding. Mobiel Interieur biedt alles voor het inrichten van een huiskamer, inclusief meubels, vloeren, gordijnen en accessoires. Ze verkopen producten van Europese makelij, waarbij ze een bewuste en duurzame keuze maken. Ondanks hun grote showroom van 8000 vierkante meter, behouden ze een gemoedelijke sfeer waar klanten rustig de tijd kunnen nemen om iets moois te kiezen.

Bron: RODI.nl

Publicatiedatum: