Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Waarom blijft een bezoek aan de meubelboulevard op tweede paasdag zo populair?

Op tweede paasdag is een bezoek aan de meubelboulevard populair. Dit fenomeen heeft verschillende oorzaken. Ten eerste waren meubelboulevards vroeger de enige winkels die open waren met Pasen, waardoor het een traditioneel uitje werd. Bovendien markeert deze dag het begin van de lente en motiveert het veel mensen om aan de grote schoonmaak te beginnen. Winkeliers spelen hierop in door bezoekers te verwelkomen met drankjes en paaseitjes, waardoor het een feestelijke sfeer krijgt. Dat stelt het AD in eren artikel.

De woonboulevards bieden niet alleen winkelen, maar ook vermaak zoals elektrische treinen en verklede paashazen. Hoewel sommigen komen voor vermaak, wordt er ook daadwerkelijk veel verkocht, wat wijst op een goede economie. Voor sommigen is het echter geen plezierig uitje, zoals twee mannen die gedwongen worden een nieuw interieur te kiezen. Over het algemeen is het belangrijkste doel van de dag om er een leuke tijd van te maken en een breed scala aan producten aan te bieden voor het hele gezin.


Woonboulevard Oldenzaal.

Bron: AD

Publicatiedatum: