Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Personeel vraagt faillissement aan

Medewerkers van De Voordeelmarkt, met vestigingen in onder andere Apeldoorn, Deventer, Sittard en Zutphen, hebben al weken geen salaris ontvangen en zijn daar helemaal klaar mee. Gezamenlijk hebben ze het faillissement aangevraagd voor het moederbedrijf De Boom Groep (DBG). Deze week heeft de rechtbank Maastricht dat verzoek ingewilligd en het filiaal in Sittard in staat van faillissement verklaard.


De Voordeelmarkt Sittard.

Niet alleen medewerkers besloten in actie te komen. Onlangs kwamen er twee vrachtwagens naar De Voordeelmarkt in Nijverdal. Enkele mannen liepen de verfwinkel binnen, haalden potten verf uit de schappen en laadden die in. Het overdonderde personeel stond erbij en keek ernaar. Later bleek dat de schappen bijna leeg waren en er twee pamfletten hingen waarop stond dat door een geschil met leveranciers geen producten van bepaalde merken verkocht konden worden.

De uit Wierden afkomstige en in Nijverdal woonachtige Ruben Boom erkende tegen dagblad Tubantia dat hij al enige tijd 'in financieel zwaar weer verkeert'. Van de bank kreeg hij geen geld meer. De ondernemer probeert nu aan geld te komen door eigendom te verkopen. Ook zei hij nieuwe investeerders te zoeken.

Meer informatie:
De Voordeelmarkt
Rudolf Dieselstraat 17
7442 DR Nijverdal

Publicatiedatum: