Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verfwinkel verkeert in financiële problemen

Leveranciers halen schappen leeg

Twee grote trucks stopten vorige week voor De Voordeelmarkt in Nijverdal. Enkele mannen liepen de verfwinkel binnen, haalden potten verf uit de schappen en laadden die in. Het overdonderde personeel stond erbij en keek ernaar. Later bleek dat de schappen bijna leeg waren en er twee pamfletten hingen waarop stond dat door een geschil met leveranciers geen producten van bepaalde merken verkocht konden worden. Dat meldt Tubantia.Op een briefje in de winkel valt te lezen:
Beste klant, vanwege een geschil met onze leveranciers kunnen wij op dit moment geen producten verkopen van de volgende merken: Sikkens, Hammerite, Alabastine, Flexa, Cetabever en Herbol. Excuses voor het ongemak en wij rekenen op uw begrip.

De eigenaar, Ruben Boom, erkent financiële problemen te hebben en dat de Rabobank de financiering heeft stopgezet. Hij probeert geld te verkrijgen door zijn inspiratiepark te verkopen en zoekt nieuwe investeerders. Hoewel hij weinig wil zeggen over het leeghalen van de winkel, hint hij dat het probleem niet geïsoleerd is en dat het ook elders gebeurde.

Boom beweert dat zijn financiële problemen tijdelijk zijn en dat hij in gesprek is met potentiële kopers voor zijn park. Hij benadrukt dat hij nog steeds vertrouwen heeft in zijn leveranciers en dat hij snel een oplossing verwacht.

Bron: Tubantia

Meer informatie:
De Voordeelmarkt
Rudolf Dieselstraat 17
7442 DR Nijverdal
www.devoordeelmarkt.nl

Publicatiedatum: