Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

19-jarige Wessel Klomp al drie jaar mede-ondernemer van Dutch Table Works

Wessel Klomp is een negentienjarige ondernemer die al meer dan drie jaar actief is in het familiebedrijf Dutch Table Works, een zusterbedrijf van Klomp Keukens en Interieurbouw. De onderneming is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte unieke tafels. Samen met zijn vader Roland runt hij het bedrijf, dat opgericht werd door zijn opa in 1982.


Roland en zijn zoon Wessel Klomp.

Wessel is op jonge leeftijd begonnen met allerlei klusjes in het bedrijf en heeft een natuurlijke affiniteit ontwikkeld voor interieurbouw. Hij combineert zijn werk in de werkplaats met een opleiding in Ondernemend interieurbouw in Veldhoven. "Ik wil aanpakken, meehelpen. Ik vraag de andere jongens om hulp en advies. In de praktijk leer je heel veel in ons vak", vertelt Wessel aan de Gelderlander.

Hoewel hij nog jong is, wordt hij door zijn collega's niet gezien als de zoon van de baas, maar als een gewaardeerde medewerker. "Thuis aan de eettafel praten wij veel over het werk. Wessel is nieuwsgierig en wil alles leren. Kijkt hoe collega's een klus klaren. Met respect naar elkaar als team", aldus vader Roland.

Begin 2020 heeft Wessel zijn eigen onderneming opgezet. DTW is een volwaardig merk. Het is geboren nadat er bij Klomp Keukens en Interieurbouw steeds meer vraag kwam naar exclusief op maat gemaakte tafels. Wessel heeft dit opgepakt en is hier serieus mee aan de slag gegaan. De jarenlange ervaring van Klomp Keukens en Interieurbouw in het produceren van op maat gemaakte tafels ziet u terug in de kwaliteit van constructie en afwerking.

Lees hier het complete artikel.

Meer informatie:
Dutch Table Works
Lijsterstraat 33
5451 XJ Mill
0485 - 455 102
info@dutchtableworks.nl
www.dutchtableworks.nl

Publicatiedatum: