Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe renaulac ECHO-gamma: duurzame innovatie in verf

In een tijdperk waar duurzaamheid en innovatie hand in hand gaan, zet Renaulac, de verffabrikant met meer dan twee eeuwen expertise, een volgende stap in de goede richting met de lancering van het Renaulac ECHO-gamma. Deze nieuwe lijn van verfproducten belichaamt een fusie van milieubewustzijn en uitzonderlijke kwaliteit, waarbij de grenzen van traditionele verfproductie worden uitgebreid.

Renaulac streeft ernaar klanten oplossingen op maat te bieden voor elk project die zowel eenvoudig in gebruik als kwalitatief zijn. Zo staat het nieuwste Renaulac ECHO-gamma consumenten toe hun ecologische voetafrdruk te verkleinen zonder in te boeten op kwaliteit. De kern van dit duurzame initiatief ligt in de vermindering van petrochemische materialen.Door gebruik te maken van een biosourced alkydehars, afkomstig uit bijproducten van de hout- en voedingsindustrie, combineert ECHO milieuvriendelijkheid met gebruikscomfort. Bovendien komt het de luchtkwaliteit in huis ten goede want voor ECHO maakt renaulac in haar productieproces geen gebruik van oplosmiddelen, wat resulteert in een geurloze verf met een VOC-gehalte van <1g/L VOC.

Zes tinten
De ECHO-reeks introduceert een spectrum van zes natuurlijke, inspirerende tinten die perfect passen bij de huidige designtrends:

  • de warmte van 'Woodland',
  • de subtiele elegantie van 'Rose Glow',
  • de tijdloze flair van 'Morning Fog',
  • het klassevolle 'Mystical Shadows'
  • en een harmonieuze groene touch dankzij 'Bamboo Bliss' en 'Organic Olive'.Meer informatie:
Renaulac
www.renaulac.com

Publicatiedatum: