Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

C&C stelt nieuwe manager aan

Regelmatig sluiten zich nieuwe winkels aan bij één van de formules en retail-samenwerkingsverbanden van Concepts & Companies (C&C), dat de belangen van franchisenemers en leveranciers van de formules Voor Verf & Wonen en Colors@Home behartigt. Om één en ander in goede banen te leiden heeft C&C besloten een persoon aan te stellen die de activiteiten die hieruit voortvloeien zal gaan coördineren. In deze functie zal Albert Jan Bargeman worden aangesteld.


Albert Jan treedt per 1 mei aanstaande in dienst bij C&C.

Rob van Prooijen, eigenaar van C&C: "Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers die in het veld met winkels samenwerken allemaal een achtergrond in winkelmanagement hebben. De kennis die onze mensen meebrengen vanaf de werkvloer en het management van winkels is van grote waarde voor onze leden. Al onze mensen in de buitendienst hebben in winkels gewerkt en er leiding aan gegeven. Het begeleiden van onze 240 winkels is een tijdrovende bezigheid, waardoor de activiteiten rondom acquisitie en onboarding (het op de juiste wijze aansluiten van nieuwe leden binnen C&C) soms een beetje in de knel dreigen te komen. Hiervoor is dus extra capaciteit nodig want het begeleiden van winkels is een kerntaak van C&C en mag daar niet onder lijden. Er is veel veranderd in de markt en ik heb Albert Jan gevraagd ons acquisitiebeleid tegen het licht te houden, te beginnen met een SWOT-analyse en het verzamelen van info bij winkels en leveranciers. Vervolgens zal hij bij de acquisitie het voortouw nemen en tevens de werkzaamheden coördineren. Albert Jan's diepgaande kennis van winkelprocessen en marketing zal hem daarbij zeker goed van pas komen".

Voor Albert Jan komt de uitdaging op een goed moment. "Ik was niet echt op zoek naar iets nieuws, maar liep Paul van Kolfschoten tegen het lijf. Hij nodigde me uit naar Harderwijk te komen en daar ontmoette ik Rob. We waren en snel uit. Ik vind het een machtig mooie uitdaging die heel goed past bij mijn verleden als eigenaar en manager van winkels in woninginrichting. Ik kijk ontzettend uit naar de samenwerking met Paul en zijn team. Ik vind het ook leuk om op 15 april aanwezig te kunnen zijn op de C&C Ledendag. Dan kan ik alvast met veel mensen kennismaken.

Meer informatie:
Concepts & Companies
Oosteinde 35
3842 DR Harderwijk
(0341) 45 48 00
info@concepts-companies.nl
www.concepts-companies.nl

Publicatiedatum: