Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Daley Blind verkoopt penthouse voor miljoenen

Terwijl voetballer Daley Blind in Spanje vriend en vijand verrast bij zijn huidige club Girona FC, heeft hij onlangs zijn luxe penthouse in Amsterdam verkocht met een miljoenenwinst. De woning stond nog maar kort in de verkoop, maar al snel werd er een koper gevonden. Eind 2016 kocht de oud-Ajacied het appartement voor 2.272.500 euro. Nu, acht jaar later, stond de woning te koop voor 5.750.000 euro.


Daley Blind. Foto's: Funda.

Voor dit geld krijgt de koper een spectaculair Penthouse van circa 320m² met 360° vergezichten over Amsterdam en liefst 166m² aan terrassen, waarvan één met jacuzzi. Dit exclusieve Penthouse van internationale allure ligt op de 21e verdieping van het fraaie appartementencomplex Xavier aan de Gustav Mahlerlaan op de Zuidas.De plafondhoogte van bijna 3.5m en de verdiepingshoge ramen bieden een indrukwekkende woonbeleving. "Vanzelfsprekend sluit de hoogwaardige interieurafwerking aan bij de klasse van dit unieke Amsterdamse Penthouse op grote hoogte. Zo creëert de aanwezigheid van vele maatwerktoepassingen met terugkerende materialen en kleuren een aangename ambiance met maximaal wooncomfort en luxe', valt te lezen op Funda.

Publicatiedatum: