Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Division-collectie van CSrugs: 'Samenspel van kleuren en verschillende breedtes'

De nieuwe Division-collectie van CSrugs is 100% gemaakt van fijne wol. Met zijn weelderige uiterlijk en een zachte, fluweelachtige touch heeft het vloerkleed een weelderige poolhoogte van 16 mm. "Het samenspel van kleuren en verschillende breedtes over de oppervlakken geeft een heerlijke speelsheid aan het algehele ontwerp van het vloerkleed", aldus CSrugs.Bestaande uit twee verschillende ontwerptypes, het 'vierkante' patchwork en het elegante 'streep'-ontwerp, biedt Division een veelzijdig scala aan keuzes. Binnen elk ontwerp staat maatwerk centraal, waardoor gebieden of strepen kunnen worden vergroot. Dit voegt niet alleen flexibiliteit toe aan verschillende ruimtes, maar introduceert ook een meer serene kwaliteit aan de visuele compositie. Het palet van Division bevat een harmonieuze mix van ton-sur-ton kleuren, inclusief boeiende gradiƫnten. De subtiele onderbrekingen, die tot uiting komen in strategisch geplaatste lussenstrepen, geven het vloerkleed een dynamisch element.

De divisie ontvouwt zich in zes onderscheidende subontwerpen: Matrix, Dynamic, Frame, Fusion, Spectrum en Fragment. Elk subontwerp voegt een uniek karakter toe aan de collectie. Vanuit de all-over design Matrix wordt het ontwerp twee keer vergroot, waardoor de Dynamic en Frame designs ontstaan. Dit geldt ook voor het all-over design Fusion, waarvan de vergrotingen Spectrum en Fragment creƫren.

Meer informatie:
CSrugs
Bonksel 1
5721 TP Asten
+31 (0)493 696 723
info@csrugs.com
www.csrugs.com

Publicatiedatum: