Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe interieurwinkel opent in centrum Lemmer

Na jarenlange ervaring in projectinrichting en interieuradvies opent Antoinette Majoor op vrijdag 29 maart de deuren van OC Interiors in Lemmer. Mensen kunnen hier terecht voor een assortiment vol interieurproducten, zoals behang, verf, raambekleding en accessoires.


Antoinette Majoor en de nieuwe winkel OC Interiors in Lemmer.

"Ik ben van jongs af aan gefascineerd door kleuren en de dynamiek die deze in een ruimte kunnen brengen", vertelt Antoinette op haar website. "Na mijn opleiding Kunstgeschiedenis ben ik in 1985 in de interieurbranche gerold waar ik ben gestart met projectinrichting & interieur styling. Hierin combineerde ik mijn passie voor antiek, verf, stoffen en meubelen, met het inrichten van hotels, woningen, kantoorruimtes en meer. Van stoffenbeurzen in heel Europa tot imposante stoffenhuizen en weverijen, ik heb het vak mogen leren van de meesters zelf. Stoffen inkopen en verkopen deed ik jaarlijks op beurzen in Frankfurt, Keulen, Parijs en Londen."

Meer informatie:
OC Interiors
Kortestreek 6
8531 JE Lemmer
065113 8929
info@ocinteriors.nl
www.ocinteriors.nl

Publicatiedatum: