Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jerry Severins en Vincent van den Berg verder op eigen benen, maar toch met elkaar verbonden

Jerry Severins en Vincent van den Berg hebben ruim 16 jaar lang samengewerkt, waarvan 9 jaar als eigenaren van afzuigkappenmerk Wave. Vanaf april 2024 nemen ze een nieuwe stap in hun professionele ontwikkeling. Jerry begint zijn eigen onderneming, waarin hij zijn creativiteit wil ontplooien door advies, ontwerp en realisatie van hoogwaardige producten voor de keuken- en interieurbranche aan te bieden. Vincent zet ondertussen het werk voort bij Wave en blijft zich richten op het succesvol aanbieden van kwalitatief hoogwaardige afzuigkappen en designlampen.

Deze nieuwe dynamiek stelt hen in staat om hun expertise breder in te zetten en de markt nog beter te bedienen, zowel gezamenlijk als individueel met hun eigen ondernemingen. Ze kijken ernaar uit om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en vertrouwen op de steun, het enthousiasme en de samenwerking van hun partners en klanten, net zoals ze altijd hebben gedaan. Jerry en Vincent zijn dankbaar voor het vertrouwen dat in hen gesteld wordt en kijken uit naar wat de toekomst brengt.


Links Jerry Severins met rechts Vincent van den Berg.

Meer informatie:
Wave
Jerry Severins: jerry@wavedesign.nl
Vincent van den Berg: vincent@wavedesign.nl
www.wavedesign.nl