Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duik in de wereld van vloerinnovaties bij COREtec Floors tijdens de Flanders Flooring Days

COREtec Floors neemt voor de derde keer deel aan Flanders Flooring Days. De vloerenspecialist opent haar showroom in Kruisem. Bezoekers kunnen hier noviteiten voor 2024 en 2025 ontdekken, alsook de gloednieuwe showroom.Tijdens de Flanders Flooring Days presenteren ze heel wat nieuwigheden, waaronder de vernieuwde Authentics, ProPlus en XL-END collecties. Bovendien lanceert COREtec Floors naar eigen zeggen een baanbrekend product. Tevens is een bezoek aan de nieuwe showroom een uitstekende gelegenheid om te netwerken en ondergedompeld te worden in de wereld van COREtec Floors.

COREtec-vloeren zijn 100% waterdicht en kind- en huisdiervriendelijk. Met hun stevige kernen en dikke slijtlagen kunnen ze alle dagelijkse uitdagingen aan en blijven ze er een leven lang onberispelijk uitzien. We bieden een levenslange garantie op al onze residentiƫle vloeren, en 10 jaar voor commercieel gebruik.Meer informatie:
COREtec Floors
Souverainestraat 27
9770 Kruisem
www.coretecfloors.nl

Flanders Flooring Days
www.flandersflooringdays.com

Publicatiedatum: