Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interieurontwerpstudio in staat van faillissement

Het doek is gevallen voor een Rotterdamse interieurontwerpstudio. De firma is in staat van faillissement verklaard door de rechtbank Rotterdam. Floyd van Opstal gaat aan de slag als curator en onderzoekt of een doorstart tot de mogelijkheden behoort.

Door op slimme en verassende wijze verschillende materialen te gebruiken, heeft Fabrica Autentica, om dit bedrijf gaat het, zich proberen te onderscheiden op de markt. Fabrica Autentica creƫerde leef- en werkomgevingen voor binnen- en buitenruimtes. Dit deden ze zowel op de zakelijk als particuliere markt. Naast het ontwerpen, beschikt Fabrica ook over een werkplaats. In deze werkplaats werken ze met metaal, hout en natuursteen.


Een blik op de werkplaats. Foto: Fabrica Autentica.

"Het totale pakket, dat is wat je van van ons kunt verwachten", valt te lezen op de website. "Fabrica maakt graag een ontwerp op maat met een unieke touch. Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk, daarom verwerken wij graag iets persoonlijks in het ontwerp. Een woonhuis, een kantoor omtoveren of een stalen pui op maat. Materialen, kleuren overal wordt aan gedacht. We zijn niet bang om gekke en vernieuwende combinaties uit te proberen, daarin zijn wij echt uniek."

Meer informatie:
Fabrica Autentica
Anthonetta Kuijlstraat 65
3066 GS Rotterdam
www.fabrica-autentica.nl

Publicatiedatum: