Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voormalige meubelzaak Pijnappel wordt winkelplaza met 15 startende ondernemers

Gerjohn van Munster, een ondernemer uit Heerde, transformeert de voormalige meubelzaak Pijnappel tot een 'mini-winkelcentrum' genaamd Winkel Plaza Heerde. Hij kocht het pand om ruimte te bieden aan vijftien startende ondernemers. Dat meldt dagblad De Stentor.

Van Munster gelooft dat één grote winkel bijna niet te verhuren is, dus besloot hij het pand op te splitsen in afzonderlijke units. Hij wil startende ondernemers een kans geven, aangezien hij zelf ooit in een zeecontainer met kacheltjes begon. Hij gelooft dat fysieke winkels in het centrum van Heerde moeten blijven bestaan en ziet nog steeds markt voor hen, ondanks de opkomst van online winkelen.


De buitenkant het nieuwe winkelcentrum. Foto: © Gerjohn van Munster.

Momenteel worden de units klaargemaakt voor opening op 1 juli, met al acht ondernemers bevestigd voor de benedenverdieping, waaronder een kledingwinkel, audicien en bloemenwinkel.

Bron: de Stentor

Publicatiedatum: