Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Toonkamer per direct gesloten: 'Niet opgewassen tegen de malaise in de branche'

"Wij hebben het besluit genomen om per direct de boeken te sluiten van De Toonkamer.
Helaas zijn we niet in staat gebleken om de huidige malaise in de interieurbranche de kop te bieden", deelt Toon Van Gastel openhartig het slechte nieuws via social media. "In 12 jaar hebben we erg mooie en uiteenlopende interieurs mogen realiseren. Hiervoor danken we onze klanten en de leveranciers."

Een lange tijd konden Vlaamse consumenten er terecht voor 'hedendaagse luxe en hotel chique'. Ook voor een totaalinrichting was men hier aan het juiste adres. Zowel op Facebook als op LinkedIn reageren veel mensen op het bericht. Eén voor één uiten ze hun medeleven. Zo schrijft een interieuradviseur onder het bericht: "Goed te begrijpen, toen ik vandaag met de klant op pad was, zag ik bijna geen klanten in de winkels waar we kwamen. Dus groot gelijk om deze stap te zetten. En er zijn altijd nieuwe, mooie deuren die open gaan. Heel veel succes met alles wat jullie nog van plan zijn om te realiseren!"Meer informatie:
De Toonkamer
Koning Leopoldlaan 197
3920 Lommel
Facebook: De Toonkamer meubels en interieur

Publicatiedatum: